Schoonheidssalon, Pedicure & Nagelstudio Beauty2B
Een momentje voor jezelf

Nagelstudio Beauty2B biedt vele behandelingen aan wat betreft:

"Het visitekaartje van uw handen."


 -Hygiëne vind ik zelf erg belangrijk, dit voor uw en mijn eigen veiligheid en ter voorkoming van het doorgeven van bacteriën.

-Materialen worden gereinigd / desinfecteert in de Ultrasoon met Barbicide

-Voor ieder klant is er een eigen persoonlijke vijlenset (blijft in het bezit van de salon).

-Alles voor uw nagels is aanwezig in de nagelstudio. 


GelLak-Polish PNS nagellak: €30,00 Zou het niet fantastisch zijn als je nagellak minimaal 2 weken blijft zitten? Met een super glans en zonder af te brokkelen? En ook nog eens je natuurlijke nagel verstevigd! Dat kan met Gel Polish! Gel Polish wordt aangebracht als een nagellak, maar heeft het effect van een gel, doormiddel van een speciale UV/Led lamp.  Gel Polish is ook super goed geschikt voor teennagels. De behandeltijd is +- 60 minuten Let op: Gel Polish is geen nagelverlenging maar een naturel, gekleurde natuurlijke nagelversteviging.


Nailart vanaf €0,50

Beauty2B raadt u aan uw nagels dagelijks te verzorgen met Dadi' Oil €6,00. Dit verzorgt de natuurlijke nagel en zorgt voor behoud van de kunstnagel.

Maak snel een afspraak bij ons in de salon. Tel: 06-13700617

* U hebt 1 week garantie. De garantie vervalt bij verkeerd gebruik of slechte nazorg. Beauty2B is niet aansprakelijk voor schade van welke aard dan ook, ontstaan doordat de klant onjuiste of onvolledige informatie heeft verstrekt.

*Bijvullen geld alleen als het gezet is bij Beauty2B, anders word het bedrag berekend van €45